ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Κάντε τις αγορές σας από το e-shop της MonthlyFlavors

Στο e-shop της MonthlyFlavors μπορείτε να παραγγείλετε όλα τα προϊόντα που γνωρίσει μέσω του συνδρομητικού κουτιού σας, αλλά και πολλά ακόμη.

Επιλέξτε δωρεάν μεταφορικά

Αν είστε συνδρομητής στη MonthlyFlavors, απλά επιλέξτε δωρεάν μεταφορικά κατά την ολοκλήρωση των αγορών σας και θα παραλάβετε την παραγγελία σας δωρεάν.

Αποκτήστε περισσότερα με δωρεάν μεταφορικά

Επιλέγοντας δωρεάν μεταφορικά θα παραλάβετε την παραγγελία σας μαζί με το επόμενο κουτί της συνδρομής σας στην κύρια διεύθυνση σας.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

FAQs

Συχνές Ερωτήσεις. Ακολουθούν μερικές συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τη δωρεάν αποστολή.

Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για όλους όσους κάνουν αγορές από το e-shop;

Όχι, δωρεάν μεταφορικά έχουν μόνο όσοι είναι συνδρομητές στο κουτί της MonthlyFlavors και επιλέγουν να παραλάβουν την παραγγελία τους μαζί με το επόμενο κουτί τους. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την συνδρομητική μας υπηρεσία εδώ: Πως Λειτουργεί

Υπάρχουν περιορισμοί ή κρυφές χρεώσεις;

Όχι, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, ούτε κρυφές χρεώσεις. Αν δεν ισχύουν για εσάς τα δωρεάν μεταφορικά, θα ενημερωθείτε για το κόστος των μεταφορικών της εκάστοτε παραγγελίας σας αυτόματα κατά την ολοκλήρωση των αγορών σας.

Είμαι συνδρομητής στη MonthlyFlavors και θέλω να παραγγείλω ορισμένα προϊόντα από το e-shop. Πόσες μέρες νωρίτερα πρέπει να κάνω την παραγγελία, ώστε να αποσταλεί δωρεάν μαζί με το κουτί μου;

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας από το e-shop μέχρι δύο μέρες πριν από την αποστολή του επόμενου κουτιού σας.

μπορώ να παραλάβω τις εξτρα αγορες μου σε ξεχωριστή διεύθυνση από αυτή που έχω καταχωρήσει στη συνδρομή?

Οχι, τα δωρεάν μεταφορικά ισχυουν μονο οταν παραλαμβάνετε τις αγορες σας και το μηνιαιο σας κουτι στην ίδια διευθυνση.

Είμαι συνδρομητής της MonthlyFlavors. Θέλω να παραγγείλω ορισμένα προϊόντα από το e-shop αλλά θέλω να μου αποσταλούν άμεσα, και όχι με το επόμενο κουτί μου. Τι πρέπει να κάνω;

Μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα από το e-shop της MonthlyFlavors οποτεδήποτε επιθυμείτε. Αν θέλετε να τα παραλάβετε άμεσα, απλώς επιλέξτε κανονική μέθοδο αποστολής.

Μπορώ να κάνω αγορές από το e-shop χωρίς να είμαι συνδρομητής στο κουτί της MonthlyFlavors;

Φυσικά! Το e-shop της MonthlyFlavors απευθύνεται σε όλους.